Възползвайте се от огромния инвестиционен потенциал

За всички, решили да вложат капитал в недвижими имоти, Кипър е перфектното място, което осигурява сигурна възвръщаемост.

Защо да изберете Кипър за инвестиция?

Кипър се превърна в гореща инвестиционна точка. С перфектно географско местоположение, ефикасна банкова система и световни връзки, Кипър е идеалното място за всякакъв вид бизнес. Възможностите за инвестиции в имоти са многобройни и се разпространяват в различни индустрии.

Icon with tick for confirmation
Сигурна и спокойна дестинация
Icon with tick for confirmation
Дълъг летен сезон с 340 слънчеви дни
Icon with tick for confirmation
Целогодишна туристическа дестинация
Icon with tick for confirmation
Членка на Европейския съюз
Icon with tick for confirmation
Атрактивно място за чуждестранни инвестиции

Къде в Кипър е най-подходящо за Вашата инвестиция?

Ето двете най-динамично развиващи се точки, които избрахме за Вас:

Ларнака – бъдещият бизнес технологичен център на Кипър

Новите инфраструктурни проекти за развитие на енергийния пазар привличат смели инвестиции в Ларнака и вещаят успешното развитие на града и превръщането му в бизнес технологичен център.

Наред с това започна изграждането на най-големият строителен обект в цялата историята на Кипър – новата марина в центъра на града на стойност от над 1,2 млрд евро. Ларнака е често сравняван с Лимасол, който по подобен начин постига висока търговска позиция.

Fire icon
Новооткрити находища на природен газ
Boat icon for port
Новото яхтено пристанище в Ларнака – най-мащабният строителен обект
Icon for relocation/migration
Миграция на множество фирми от Лимасол в Ларнака
Cyprus map with pin on Larnaca
Ларнака
Larnaca new marina
Източник на снимката: Architects' Journal - Scott Brownrigg's marina proposal

Агия Напа, Протарас и Паралимни – или накратко районът „Фамагуста“, най-красивата плажна ивица в Кипър

Туристическата индустрия вероятно е един от най-устойчивите икономически сектори на Кипър, а това е главно защото Кипър е благословен с естествена природа, която е старателно поддържана.
Най-облагодетелственият район в това отношение е Фамагуста, познат също като „златният триъгълник на Кипър“.

През 2019г. Кипър е бил посетен от над 4 милиона туристи, от които 2,3 Милиона са избрали района на Фамагуста. Тази тенденция само ще расте, имайки предвид, че в момента има редица нови мега-проекти в района, като две новоизграждащи се марини, голф център и много други на обща стойност от над 1 млрд. евро.

World icon
Целогодишна туристическа дестинация
Tree icon for nature
Природни и исторически забележителности
Icon for bag of money
Туризмът формира 15% от БВП на страната, 56% от тях са фокусирани в този район
Cyprus map with pin on Famagusta
Агия Напа, Протарас и Паралимни
Ayia Napa, Cyprus, port
Източник на снимката: PrimeLocation - Apartment for sale in Ayia Napa, Cyprus

Доверен партньор за печеливши инвестиции в кипърски имоти

Комплексните услуги на Home Abroad ще Ви помогнат да вземете правилното решение за инвестиция в атрактивен кипърски имот, който ще носи доходи с няколко опции.

Сезонна възвръщаемост

Възползвайте се от възможността да се наслаждавате на имота си и за лична почивка, чрез краткосрочно отдаване под наем. Така може да балансирате между възможността да го ползвате Вие и близките Ви, а през останалият период да Ви носи стабилен приход. В този случай бихме Ви препоръчали района на „Фамагуста“.

Целогодишен приход

Ако сте се насочили към целогодишна, редовна възвръщаемост, чрез дългосрочно отдаване под наем, то по-скоро Ви препоръчваме имот в Ларнака.

Вие не се грижите за стопанисването на имотите

Нашите партньори в Кипър са старателно подбрани. Ще получите пълният пакет услуги, от поддръжката до отдаването под наем. Така Вие си осигурявате повече време и спокойствие.

Често задавани въпроси

Стремим се към прозрачност и ясни отношения с клиентите и партньорите ни, затова се стараем винаги да отговаряме на Вашите въпроси.

Всички въпроси
Кипър страна от ЕС ли е?
Plus icon

Да, Кипър е член на Европейския съюз от 2004 г., основната валута е евро и българските граждани могат да пътуват дотам само с лична карта.

Защо да инвестирам в кипърски имот?
Plus icon

Инвестицията в кипърски имоти има много предимства, едно от които е, че доходността върху един и същи капитал е значително по-висока спрямо тази в България. Същевременно сигурността на инвестицията ви е защитена от стабилният растеж на цените на недвижимите имоти.

Какъв тип имоти се предлагат?
Plus icon

В Home Abroad залагаме на разнообразието, защото вярваме, че нуждите и предпочитанията на всеки човек са различни. При нас ще откриете вили, големи и малки апартаменти, затворени комплекси, имоти на брега на морето и в близост до него. Имотите са специално селектирани да отговарят на високия стандарт, който заслужавате.

С какво ще ме спечели Кипър?
Plus icon

340 слънчеви дни, 8 месеца, подходящи за плаж; богата култура, история и прекрасна природа; силно развит образователен сектор; туристическа дестинация с много забавления;почти всички говорят английски език; има ежегодни директни полети; ниски данъци; прекрасни възможности за инвестиция и висока доходност.

Как мога да следя менажирането на имота?
Plus icon

Изцяло онлайн можете да следите доходността, разходите и заетостта на имота, да го запазвате за себе си.

Имате ли физически офис?
Plus icon

Да. Ние от Home Abroad държим на личния контакт и откритите партньорски отношения. В нашия офис в София ще обсъдим всички подходящи възможности за Вашата успешна инвестиция, също така ще Ви запознаем с нашия затворен цикъл на изпълнение и максимално олекотен процес на реализация.

Поискайте инвестиционна оферта

Home Abroad предлага комплексна услуга с цел печеливша инвестиция на Вашия капитал. Оставете контактите си или се свържете с нас на +359 888 00 33 44.

Благодарим Ви за запитването!
Нещо се обърка при изпращане на Вашето запитване. Моля, опитайте отново.
Поискайте оферта